storitve

INDIVIDUALNA URA SVETOVANJA ALI PAKET ZDRAVJA

Možnosti našega sodelovanja je več, odvisno kaj vam bolj ustreza. Lahko se odločite za individualni obisk, to je srečanje, ki po navadi traja eno uro. In potem se srečanja dodajajo in nadaljujejo po potrebi.  Lahko pa se odločite za paket takšnih srečanj, v kolikor je potrebna širša obravnava.

PREHRANSKO SVETOVANJE
Se počutute slabo in ne veste od česa? Ste utrujeni, napihnjeni, omotični in vas boli želodec? Ste zaspani, brez koncentracije, brezvoljni in vam je slabo? Morda trpite za kakšno od bolezni prebavil. Morda imateprebavne težave, kot so zaprtje, diareja, laktozna intoleranca, celiakija, Chronova bolezen, gastritis in gastrorefluks. Potem potrebujete smernice glede prehrane in pravilen prehranski načrt. Prav tako vam predpišem prehranske smernice po odstranjenem žolčniku. Morda trpite za kakšno od bolezni prebavil, kot so karcinom želodca, peptični ulkus, divertikuloza, hemoroidi, ishemična bolezen črevesja ali imate ostala akutna črevesna vnetja. V tem primeru skupaj najdemo rešitev za vašo težavo. 
Prav tako vam pomagam poiskati rešitev pr motnjah hranjenja, kot so čustveno-kompulzivno prenajedanje in pri vseh oblikah hormonskih neravnovesij.

INDIVIDUALNI TEDENSKI JEDILNIK
Če želim izdelati primeren jedilnik za vas, moram poznati vaše predhodne prehranske navade in vsa morebitna bolezenska stanja ali ostale težave, ki jih imate. Kakršen koli jedilnik imate, ni slab, je produkt vaših navad in navad vaših prednikov, okolice, zmožnosti. Zato vas nikoli ne obsojam. Mogoče potrebujete samo majhne spremembe za velike rezultate. Na podlagi vaših težav in želja sestavim jedilnik, ki vam ustreza. Jedilnik, ki vsebuje hrano, ki vam je všeč, je v sklopu vašega finančnega zalogaja in seveda upoštevam vaše morebitne drugačne prehranske navade, kot je na primer ketogeno prehranjevanje ali veganstvo in tako naprej. Upoštevam tudi vaš urnik dela in zmožnost priprave hrane, na primer, če ste v službi, se učiva kako pripraviti enostavne obroke za par dni vnaprej. Moj cilj je, da v prihodnje sami sestavljate jedilnik, zato vam podam tudi znanje in literaturo.


JEDILNIKI ZA DOMOVE ALI ZAVODE
Pripravim energijsko in hranilno uravnotežene jedilnike glede na potrebe vaših varovancev/stanovalcev. Oblikujemo lahko tudi katalog diet za specifične prehranske potrebe, kot je na primer sladkorna bolezen, alergije in intolerance (laktozna intoleranca..), dieta po odstranitvi žolčnika, prehrana pri celiakiji in ostalih avtoimunih boleznih. Prav tako napišem prehranski priročnik za kuhinjsko osebje. Pripravim tudi individualne prehranske načrta za bolnike, ki imajo težave s prebavili, kot je zaprtje, napihnjenost, Chronova bolezen, gastritis in gastrorefluks.

DELAVNICE ZA PODJETJA
Za podjetja organiziram in pripravim različne delavnice. Naj bodo to delavnice in izobraževanja za krepitev medosebnih odnosov med zaposlenimi na delovnem mestu ali pa pripravim delavnice za izboljšanje zdravja, povečanje energije in zadovoljstva zaposlenih. Vemo, da je počutje med zaposlenimi v podjetjih izredno pomembno in velik doprinos podjetju kot intelektualni kapital. Prav tako se naučimo načinov in trikov kako poskrbeti za pozitivno energijo v prostorih, kaj dodati da bodo le-ta še bolj produktivna, zaposleni pa zadovoljni.
STORITVE

Paketi zdravja - prehransko svetovanje

Paketi vsebujejo pet srečanj, svetovanje, izdelavo jedilnika, gradivo in 24-urno podporo

Paket diabetes

V tem paketu izberemo primerno prehrano za osebo, ki ima sladkorno bolezen oziroma povišano koncentracijo glukoze v krvi.

Paket alergij in intoleranc

V tem paketu izberemo primerno prehrano za osebo, ki se sooča z alergijami ali intolerancami na določeno živilo. (na laktozo, gluten, pšenico, oreščke, sojo..)

Celiakija paket

Celiakija je avtoimuna bolezen. V tem paketu izberemo primerno prehrano za osebo, ki ima alergijo na gluten oziroma povišano občutljivost na gluten. 

Paket kandida

V tem paketu izberemo primerno prehrano za osebo, ki ima povečano kandido.

Paket hitra presnova

V tem paketu izberemo primerno prehrano za osebo, ki se sooča z zaprtjem in prebavnimi težavami.

Paket podpora veganstvu 

V tem paketu osebo usmerimo in pomagamo, da njena prehrana vsebuje vsa potrebna mikro in makrohranila (vitamine in minerale) kljub tej dieti.

Paket vitalnost

V tem paketu izberemo primerno prehrano za osebo, ki si želi izboljšati svoje telesno počutje.

Paket izguba telesne mase

V tem paketu izberemo primerno prehrano za osebo, ki želi izgubiti svojo težo.

Paket podpora postu

V tem paketu osebo usmerimo in pomagamo, da post spelje na zdrav način in ji svetujemo katere prehranske dodatke je priporočljivo dodajati.

Paketi zdravja - medosebni odnosi

Paketi vsebujejo pet srečanj, svetovanje, gradivo in 24-urno podporo

Paket osebna rast

Pomoč, motivacija, podpora, svetovanje pri ciljih. 

Paket partnerstvo

Partnerski odnosi, kako izboljšati odnos. Mediacije med partnerjema.

Paket družinski odnosi

Poznavanje družinskih vzorcev, razumevanje obnašanja članov družine za boljši odnos.

Paket poslovno sodelovanje

Pomoč pri oblikovanju kvalitetnih poslovnih odnosov in sodelovanja na delovnem mestu.

Paket mladostniki

Pomoč pri težavnih mladostnikih, pubertete. Pomagamo mladostniku pri osebnih stiskak in pri motivaciji za šolo.

Paket izhod iz odnosa NOM

Pomoč osebi, ki trpi v odnosu z nekom, ki ima narcistično osebnostno motnjo. Podpora in svetovanje, kako zapustiti odnos in ponovno zaživeti.

Search